Jul på Mejeriet

Julen är vår favorithögtid på Mejeriet. Vi smyckar våra lokaler på ett nästan amerikanskt vis för att skapa en mysig och magisk atmosfär. Tidigare år har vi alltid startat julen med en julmarknad hos oss men detta år blir annorlunda på grund av avståndshållande i och med pandemin. Men vi kommer att ha extraöppet hela första adventshelgen för att alla som har som tradition att adventsfika hos oss då ska få möjlighet att göra det, vi välkomnar självklart även nya gäster. Och som vanligt laddar vi upp ordentligt med julsaker och julklappar att fynda i vår butik.

Öppettider första adventshelgen:

28 nov & 29 nov kl 10-18

JULBORD

I år serverar vi vårt traditionella julbord med välkomstglögg, kallt bord, varmt bord & ett gediget dessertbord följande datum:
4 dec kl 18 – välj ankomsttid mellan kl 18-19(LEDIGT)
5 dec kl 11.30- välj ankomsttid mellan kl 11.30-12.30(LEDIGT) & kl 18-19(FULLT)
11 dec kl 18-19(FULLT)
12 dec kl 11.30- välj ankomsttid mellan kl 11.30-12.30(LEDIGT) & kl 18 – välj ankomsttid mellan kl 18-19(LEDIGT)
Pris: 535:-/pers(inkl. julmust). Vi har fullständiga rättigheter. Endast förbokningar. Mysigt, juligt och härligt, varmt välkomna att boka in er antingen via meddelande på Facebook eller sms/samtal till: 0761028373 🤗🎅🏼🌲❄️✨ Vi har valt att ha ankomsttider mellan två klockslag för att minska köbildningar så glöm inte meddela vilken tid ert sällskap önskar komma!

Företag och föreningar som är fler än 25 personer har möjlighet att boka in sig vid andra tider och datum. Vid intresse ring eller maila oss.

AFTERNOON TEA ”JULSPECIAL”

Njut av en mysig och julig atmosfär. Vi dukar upp en härlig buffé bestående av bl.a hembakt scones/bröd, marmelader, ostar, julgodis, kakor & minibakverk med jultema. Te/kaffe ingår i priset för 175:-/pers. Vi har även favorit i repris – erbjudande på bubbel(även alkoholfritt). Datum:
24 nov (FULLT)
25 nov (FULLT)
26 nov (FULLT)
Detta år har vi valt att sätta in flera tider på de olika datumen för att förhindra trängsel vid ankomst. Vi släpper alltså bara in ett par sällskap vid varje tid. Vi ställer även ut stationer med handdesinfektion och har avstånd mellan våra bord för er säkerhet. Endast förbokningar och dessa görs antingen via meddelande på Facebook eller sms/samtal till: 0761028373. Varmt välkomna att boka in er☕️

Nöjesquiz & Jultallrik

Onsdagen den 16 december håller vi extraöppet från kl 17. Vi serverar traditionell jultallrik(kall & varm tallrik) och drycken ligger på kylning i baren. Slå er ner och njut av julatmosfären och låt er underhållas av DJ Nilsson som fixar med en härlig nöjesquiz för er middagsgäster att delta i. Nöjesquizen drar igång kl 19.30 och vi rekommenderar att man kommer en stund innan för att hinna äta i lugn & ro. Endast förbokningar denna kväll för att minska köbildningar som görs antingen via meddelande på FB eller sms/samtal till: 0761028373. Pris jultallrik(kall & varm tallrik) & nöjesquiz: 185:-/pers.